Kletsmajoren: Grand Hôtel de Flandre

Het Grand hôtel de Flandres te Namen.

-------- Oorspronkelijke bericht --------
Onderwerp: Fwd: Grand Hotel de Flandre
Afzender: WBouman kwaak@gmail.com
Ontvanger: burp@vieslekker.nl

Geachte heer Van Thiel,
Door uw berichtgeving over Grand Hotel de Flandre in Namen, snelde ik het web op, want daar had ik ook wel zin in: slakken, kikkerbillen en een overzichtelijke road trip.
Net als Sylvia W, heb ik u erg hoog zitten. Te groter mijn verwarring(?) dus toen (A) bleek dat u de naam van het etablissement verkeerd spelt en (B) dat het geen keuken heeft. Ooit wel, vermoedelijk.. Maar nu denk ik dat u misschien een beetje slordig bent en weet ik niet zo goed meer welke waarde al uw andere berichten hebben.
Met vriendelijke groet,
Wicher Bouman

WBouman schreef: Mijn eerder gestelde vraag betreft of deze tent / ervaring in Namen werkelijk bestaat in de door u omschreven vorm. Reageer toch eens. Dat zou namelijk terecht zijn. Tot nog toe krijg ik er niet echt een vinger achter. Graag mijn dank voor enige opheldering. Uw boodschap staat toch ook voor elkaar de maat nemen? Wees dan superieur denk ik. Sylvia's compliment is zonder uw reactie in ieder geval nogal misplaatst. Ik zal haar maar benaderen als ik weer niets van u hoor.
Groetend.
Wicher Bouman

WBouman schreef: U spelt de naam van dat hotel verkeerd en prijst een 'bistro eronder' die niet (meer?) bestaat. That's all, maar ook niet niks, brutale kletskoekenbakker die je er bent.
WB

Je hebt in het Frans de keuze om op hoofdletters wel of geen accent te zetten. Het hotel gebruikt geen accent. Dat respecteer ik.

Je bent een interessante querulant of je bent een vervelende querulant.