Catawiki-nep

Catawiki lulpraat en oplichterij

Catawiki biedt een gemberpot aan.

De tekst van Catawiki bij deze gemberpot.

Omschrijving:
Mooie gemberpot in geëmailleerd [gelul; geglazuurd] keramiek, uit Vietnam [gelul; China], 19e eeuw of ouder [gelul; 1950 of jonger]. Zeer mooie groene kleur. Het heeft zijn deksel, wat zeldzaam is [gelul].
Gestileerde bloemendecoratie.
In goede staat, maar vertoont sporen van leeftijd en gebruik.
10 cm hoog en 9,5 cm doorsnee.
Het wordt zorgvuldig verpakt, verzekerd verzonden via Bpost met track & trace.
Biedingen zijn alleen geldig via de website van Catawiki. Biedingen op de gemberpot. Vervolg tekst Catawiki.

Bij sommige kostbare kavels wordt een door de expert gemaakte schatting van de opbrengst weergegeven. Deze schattingen zijn niet meer dan een ruwe indicatie en bieden geen garantie voor de werkelijke waarde.

Schatting van de expert € 150,-.

[Op Marktplaats betaal je voor zo'n pot tussen de € 5,- en € 10,-] De schatting van € 150,- van de opbrengst van de gemberpot. Vervolg tekst Catawiki. Merk dat betrouwbaarheid van de gegeven informatie niet wordt gegarandeerd.

Notarieel toezicht
Betrouwbaarheid en veiligheid staan bij Catawiki hoog in het vaandel. Onze veilingen worden daarom gecontroleerd door notariskantoor Meijer Notarissen N.V. te Amsterdam.
Meijer Notarissen N.V. is opgericht in 1909 en is een internationaal opererend notariskantoor. Wat betekent dit?
Onze veilingen staan onder notarieel toezicht. De onafhankelijke notaris kan op ieder gewenst moment in het Catawiki veilingsysteem de complete biedgeschiedenis van alle bieders en alle veilingen bekijken. De toegang tot dit systeem is volledig voorbehouden aan de notaris, overige externe partijen kunnen deze biedinformatie niet inzien. Wat controleert de notaris?
De notaris controleert onder andere steekproefsgewijs of alle door Catawiki opgestelde regels en algemene voorwaarden worden gehandhaafd. Zie ook onze pagina eerlijk zakendoen.

[Contact met klantenservice: dan moet je eerst een account aanmaken, en krijg je daarna bergen spam.]